Pariuri internet mobil / tableta

In ultimele decenii, tehnologia a avansat intr-un ritm ametitor, si odata cu ea si posibilitatile noastre de a plasa pariuri sportive. Desi primele case de pariuri de "cartier" au aparut in Marea Britanie in urma cu mai bine de 90 ani, au mai durat inca 7 decenii pana cand sa putem plasa un pariu de acasa.

In 1994 au aparut primele cazinouri online, si la scurt timp si primele agentii de pariuri pe internet. Desi in 1996 erau doar 15 astfel de site-uri, piata pariurilor sportive a evoluat foarte mult ajungand la peste 200 agentii online in 1997. Totul nu s-a oprit aici, in 2000 Eurobet si Coral fiind primele case de pariuri din lume care au facut posibila parierea de pe telefonul mobil, folosind serviciul WAP. Totusi nu era un serviciu la indemana oricui, si nici foarte usor de folosit. Insa in ultimii ani, odata cu aparitia Smartphone-urilor, dar si a tabletelor, majoritatea agentiilor online mari au dezvoltat site-uri si aplicatii pentru telefon. Acestea permit pariuri rapide si o grafica comparabila cu cea de pe PC. In 2010, Betfair a lansat prima aplicatie de pariuri pentru Iphone, celelalte site-uri facand la scurt timp aceiasi miscare.

Astfel, daca in urma cu 10 ani era un lux pentru majoritatea sa pariem de pe pc, si toti doar visam la pariuri de pe telefon, acum avem posibilitatea sa pariem indifierent unde ne aflam. Putem sa fim in tren, pe o plaja, direct pe stadion sau pe un varf de munte, ca vom putea paria oricand dorim.

Posibilitatea de a paria de pe telefon sau tableta, oriunde ne-am afla, este un mare avantaj pentru toti pariorii. Astfel, casele de pariuri au incercat sa exploateze acest aspect, creand aplicatii cat mai bune si oferind bonusuri cat mai atragatoare pentru pariurile plasate de pe mobil si tableta.

Agentii online ce ofera pariuri pe mobil si tableta

Pariuri pe mobil si tableta la Bet365
Site-ul la bet365 pentru mobil este usor de folosit si functioneaza perfect de pe orice smarthpone, indiferent ca vorbim de Iphone sau telefon cu Android. Exista si o aplicatie, insa aceasta este identica cu site-ul mobil, deci nu este neaparat necesar sa o descarcati. Aplicatia contine toate pariurile si optiunile de pariere disponibile si pe pc, si permite cu usurinta plasarea de pariuri live-betting. Practic pagina pentru pariuri live este foarte similara cu cea existenta pentru calculator, oferind in timp real statistici si desfasurarea partidei. Din maxim 2-3 clickuri puteti gasi cu usurinta orice eveniment sportiv pe care doriti sa pariati, indiferent ca vorbim despre partide in desfasurare sau meciuri ce se vor disputa peste 2 zile.

Unul din marele avantaje oferite de Bet365 este ca toate partidele transmise live-video pe pc sunt disponibile si pe telefon si tableta. Dupa cum stiti, Bet365 este fara indoiala site-ul de pariuri sportive online care pune la dispozitie cele mai multe stream-uri, indiferent ca vorbim de fotbal, tenis, hochei sau baschet. Faptul ca putem urmari aceste partide oriunde ne-am afla este un avantaj mare al celor de la Bet365 fata de orice alt site de pariuri pe internet. Calitatea transmisiei video este suficient de buna pentru a putea urmari fara probleme meciul dorit.Tot ce va trebuie este o conectiune WI-FI sau suficient trafic 3G.

De asemenea Bet365 ofera un bonus generos de pana la 100RON pentru primele pariuri plasate de pe telefon sau tableta. Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati de pe dispozitivul vostru un pariu de minim 4 RON si maxim 100RON, si veti primi echivalentul acelei sume ca bonus. Apoi trebuie sa rulati de 3 ori atat valoarea primului pariu cat si a bonusului, pe cote de minim 1.50. Desigur, fiecare pariu trebuie plasat de pe telefon sau tableta, si de asemenea nu are voie sa fie sub valoarea de 4RON. Acest bonus este separat fata de "100% Bonus initial", un client putand sa aplice fara probleme la ambele bonusuri cu singura conditie de a nu le folosi in acelasi timp.

Prezenta transmisiilor live si al bonusului pentru pariurile de pe telefon plaseaza bet365 fara indoiala pe primul loc intr-un clasament al agentiilor de pariuri online pentru dispozitive mobile.

Pariuri pe mobil si tableta la Unibet
Are o aplicatie atat pentru Android, cat si pentru Iphone numita "Unibet Pro". Aplicatia nu este la fel de completa ca cea detinuta de bet365. Cateva meniuri in plus ar fi fost folositoare. Totusi chiar si asa, aplicatia este destul de usor de folosit. Un aspect important consta in faptul ca Unibet vine cu 2 aplicatii suplimentare: "Football stats centre" si "Live streaming sports tv guide".

Aplicatia "Football stats centre" este destul de complexa, prezentand la un meci live optiuni precum: comentariu live, statisticile meciului, cartonasele primite, modificarile facute, dar si lineup-urile de start incluzand toate rezervele. De asemenea aplicatia da posibilitatea de a adauga echipe favorite, la care sa putem vedea intotdeauna ce partide au jucat (cu statisticile complete ale partidelor respective), dar si ce partide urmeaza sa joace. Astfel ne este mai usor sa ne decidem asupra pariului care vrem sa il plasam.

De asemenea Unibet are o aplicatie cu ghid tv pentru a vedea la ce ora incep meciurile, cine le transmite, si care sunt disponibile in oferta de transmisii live Unibet. Aplicatia TV prezinta cateva optiuni interesante si unice, una din ele fiind posibilitatea de a seta o alarma care sa trimita un push-up pe ecranul telefonului atunci cand incepe o partida. De aemenea, din apasarea unui singur buton pe un meci din aplicatia TV, veti fi trimis la pagina de pariuri a meciului respectiv in aplicatia Unibet Pro.

Unibet ofera unul din cele mai complete servicii de pariere pe telefon si tableta, datorita celor 3 aplicatii: "Unibet Pro", "Football stats centre" si "Unibet Live Streaming Sports TV Guide".

Pariuri pe mobil si tableta la WilliamHilll
Si WilliamHill are o aplicatie functionabila atat pe Iphone cat si pe Android care este foarte usor de folosit si prezinta toate optiunile necesare. Grafica este una din cele mai bune oferite de aplicatiile pentru pariuri mobile. Din pacate, spre deosebire de precedentele doua agentii, William Hilll nu ofera transmisii live video clientilor din Romania. Totusi clientii pot asculta la William Hill Radio dupa orice telefon sau tableta.
Aplicatia prezinta uneori un mic bug, din cauza faptului ca odata logat, ramaneti conectat chiar daca setati pe OFF Auto-login. In rest insa, aplicatia functioneaza perfect, fiind intuitiva si usor de folosit. Ea trimite si push-up de fiecare data cand apare o promotie noua, insa aveti posibilitatea sa ii interziceti sa faca acest lucru.

Acestea ar fi cam cele mai bune 3 aplicatii pentru telefon si tableta.

Totusi in ultima vreme majoritatea agentiilor de pariuri online ofera servicii de pariere si de pe aceste dispozitive, ramanand foarte putine agentii care nu ofera aceste servicii. Practic la majoritatea veti gasi disponibile aceleasi optiuni disponibile si pe PC, printre care si posibilitatea de a depune si retrage bani, sau de a vedea istoricul ultimelor pariuri si tranzactii. Singura optiune indisponibila este cea de live chat.

 
Comentarii (
0
)